Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری سازمان بهزیستی کشور در خصوص چگونگی ورود اطلاعات در سامانه دانشجویی جهت واریز هزینه تحصیلی دانشجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی توضیح داد.

به گزارش ایسنا، مجید رضازاده بیان کرد: امسال با آغاز سال تحصیلی، سازمان بهزیستی برای ساماندهی حمایت مالی از دانشجویان تحت پوشش، شیوه‌نامه‌ای را به استان‌ها ابلاغ کرده که در آن شیوه‌نامه توضیح داده شده که افرادی که مشمول دریافت حمایت‌های مالی هستند چه کسانی هستند و به چه میزانی می‌توانند از این حمایت‌های مالی استفاده کنند؛ در این راستا سامانه دانشجویی برای دانشجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی کشور راه‌اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: از همه دانشجویان تحت پوشش (چه افرادی که در سال‌های قبل وارد دانشگاه شدند و از طریق واحدهای استانی، حمایت‌های مالی به آنها پرداخت شده و چه افرادی که امسال در دانشگاه‌ها قبول و وارد دانشگاه می‌شوند) درخواست می‌شود که وارد این سامانه شوند و بعد از این که رمز ورود و نام کاربری را از سامانه دریافت می‌کنند، وارد سامانه شوند. با توضیحاتی که در آنجا ارائه شده (که چگونه رمز عبور و نام کاربری را دریافت کنند) وارد سامانه شوند و اطلاعات مربوط به قبولی و نوع دانشگاه را وارد کنند؛ پس از آن نیز باید هر ترم اطلاعات ترمی خود را وارد کنند تا بتوانیم هزینه را برای آنها پرداخت کنیم. 

به گفته رضازاده، اینکه چه افرادی مشمول دریافت حمایتهای مالی هستند در شیوه‌نامه‌ای که در سامانه وجود دارد، با جزئیات توضیح داده شده است؛ ما قانونا موظف هستیم به معلولانمان که برای هفت دهک پایین هستند حمایت‌های مالی دانشجویی را پرداخت کنیم؛ فرزندان شبه خانواده، امدادبگیر و فرزندان انتقال یافته به زندگی مستقل نیز مشمول دریافت صددرصدی این شهریه می‌شوند که البته باید قبل از ۱۶ سالگی در سازمان بهزیستی پذیرش شده باشند؛ این افراد کسانی هستند که صد درصد شهریه را دریافت می‌کنند. 

وی افزود: اگر در سال جاری و سال‌های آتی بتوانیم بودجه را فراهم کنیم، برای دو گروه دیگر نیز حمایت‌های مالی را خواهیم داشت که این گروه‌ها زنان سرپرست خانواری که دارای پرونده باشند، فرزندان آنها در سازمان بهزیستی و همچنین فرزندانی که سرپرست آنها معلول شدید یا بسیار شدید باشند، هستند که آنها نیز باید مورد تایید کمیسیون پزشکی قرار گرفته باشند.

رضازاده در ادامه درباره موارد استثنایی که ممکن است فاقد برخی از شرایط مذکور باشند؛ به طور مثال پذیرش سن کمتر از ۱۶ سال در فرزندان شبه خانواده، نیز توضیح داد و گفت: اگر فردی بعد از ۱۶ سال پذیرش شده باشد، کمیته ستاد سازمان این موارد را بررسی کرده و ترتیب اثر خواهد داد. بنابراین به همه دانشجویان تحت پوشش توصیه می‌شود که وارد سامانه شوند و اطلاعات خود را وارد کنند که بتوانیم شهریه را پرداخت کنیم.

رییس مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری سازمان بهزیستی کشور همچنین این را هم اعلام کرد که همانند سنوات قبل به دانشجویانی که در دانشگاه های دولتی نیاز به پرداخت شهریه ندارند براساس بودجه ای که داریم شهریه تشویقی و کمک هزینه تشویقی پرداخت می‌شود؛ بنابراین لازم است همه دانشجویان چه افراد در دانشگاه‌های دولتی و چه دانشگاه های غیردولتی که نیازمند پرداخت شهریه هستند، وارد سامانه شوند و اطلاعات خود را تکمیل کنند. 

این سامانه دانشجویی به آدرس / http://students.behzisti.net/ است.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهریه دانشجویان سازمان بهزیستی دانشجویان تحت پوشش وارد سامانه شوند سامانه دانشجویی سازمان بهزیستی حمایت های مالی سامانه شوند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۱۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنجش سلامت بیش از ۱۸ هزار نوآموز استان همدان

طبیه گفت: ۲۶ پایگاه در مراکز جامع سنجش، آموزش، توانبخشی و مداخله به هنگام رشدی - تربیتی در شهرستان‌ها و مناطق تابعه استان برای اجرای برنامه سنجش اختصاص پیدا کرده است.

او با بیان اینکه تاکنون ۲۲ هزار و ۳۱۰ نوآموز استان همدان در سایت ثبت نام شدند گفت: تمام فرآیند ثبت‌نام و نوبت‌گیری الکترونیکی است و خانواده‌ها باید با خط تلفن همراهی که به نام خودشان است وارد پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش‌وپرورش به نشانی http://my.medu.ir شوند و نسبت به نوبت‌گیری سنجش سلامت نوآموزان اقدام کنند.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان همدان، هدف از اجرای برنامه سنجش را شناسایی به موقع مشکلات نوآموزان و تهیه بانک اطلاعات جامعی از نارسایی‌ها و نقاط ممتاز در ابعاد مختلف جسمانی، ذهنی، عاطفی و اجتماعی تمامی کودکان ورود به مدرسه در راستای مداخلات به هنگام آموزشی و توان بخشی جهت انجام برنامه ریزی آموزشی و درسی مناسب و جای‌دهی درست آنان اعلام کرد.

محمدی تأکید کرد: سنجش سلامت ۲۹ هزار و ۹۵۰ نوآموز در دوره قبل، تابستان سال گذشته انجام شد که شرایط جسمی کودکان در سن ورود به پیش دبستانی از جمله پوست، مو، قد، وزن، بینایی، شنوایی و آمادگی تحصیلی مورد ارزیابی قرار گرفت.

او، تعداد جامعه هدف برای شرکت در طرح سنجش استان همدان را ۲۸ هزار و ۸۵۰ نفر اعلام و تصریح کرد: متولدان نیمه دوم سال ۹۶ و نیمه اول سال ۹۷ که در سال تحصیلی آینده می‌توانند وارد دبستان شوند، باید در طرح سنجش سلامت شرکت کنند.

به گفته رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان همدان، سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان، از آبان‌ماه سال گذشته آغاز شده و تا تیرماه امسال ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • بزرگترین باند قاچاق موبایل در یزد متلاشی شد
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • سنجش سلامت بیش از ۱۸ هزار نوآموز استان همدان
  • آشنایی با نحوه محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث
  • گلایه مددجویان بهزیستی از عدم تحویل کولر گازی
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ سازمان تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی
  • ۳۵ هزار واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی واگذار شد