Web Analytics Made Easy - Statcounter

سامانه ملی فرزندخواندگی سازمان بهزیستی توسط معاون اول رئیس جمهور رونمایی شد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و همچنین وحید قبادی دانا رئیس سازمان بهزیستی کشور از سامانه ملی فرزندخواندگی به آدرس http://adoption.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

behzisti.net سازمان بهزیستی رونمایی شد.

وحید قبادی دانا؛ رئیس سازمان بهزیستی در این نشست گزارشی از اقدامات سازمان بهزیستی ارائه کرد و با بیان اینکه در حوزه حمایت از مددجویان، پرداخت مستمری ۳ الی ۵ برابر بر اساس بُعد خانوار افزایش پیدا کرد، گفت: شفافیت و جوانگرایی محور فعالیت‌های سازمان بهزیستی قرار گرفته است، در سامانه شفافیت، تمامی املاک، قرارداد‌ها و به طور کلی فعالیت‌های آن در معرض دید همگان قرار دارد.

قبادی دانا یادآور شد: در ۱۵ ماه اخیر ۳۸۷ میلیارد تومان به صورت الکترونیکی به حساب به مددجویان واریز شده است، همچنین تمامی مددجویان دارای سه قلو به بالا تحت حمایت‌های مالی قرار گرفتند همچنین تاکنون از ۲ هزار و ۵۳۱ مرکز شبانه روزی بهزیستی ۵۱ مرکز آلوده شده‌اند و درصد فوتی‌های بهزیستی نسبت به کل کشور ۱.۵ درصد بوده است.

رییس سازمان بهزیستی کشور در ادامه گزارشی درباره جزئیات سامانه ملی فرزندخواندگی ارائه کرد که بر اساس این گزارش همه افراد متقاضی سرپرستی چه در داخل کشور و چه در خارج می‌توانند از طریق این سامانه تمام فرآیند‌ها را از مرحله ثبت‌نام تا پایان به صورت الکترونیکی دنبال کنند.

گفتنی است اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری در بخشی از سخنان خود در این جلسه از عملکرد سازمان بهزیستی قدردانی کرد و گفت: تلاش خواهیم کرد دغدغه کمبود بودجه این سازمان را حل کنیم چرا که مراجعین به این سازمان افراد نیازمند هستند که باید مورد حمایت قرار گیرند.

بر اساس این گزارش با اجرایی شدن سامانه فرزندخواندگی فرآیند ثبت درخواست، رسیدگی، ارجاع، معرفی کودک و پیگیری‌های متقاضیان به شکل الکترونیکی انجام می‌شود همچنین از دیگر مزایای این سامانه می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

شفافیت مراحل درخواست فرزندخواندگی از ثبت تا دریافت نتیجه

تسریع در عملیات واگذاری کودکان حائز شرایط فرزندخواندگی

تشکیل پروفایل فردی برای هر متقاضی برای اطلاع از آخرین وضعیت پرونده

قابل رصد و ارزیابی مدیران بالاسری در سطوح استانی و کشوری با سطوح دسترسی متناسب در مورد تمامی پرونده‌ها

آگاهی بخشی ابتدایی به متقاضیان درباره قوانین فرزندخواندگی

آموزش و آگاهی بخشی بعدی به خانواده‌های فرزندپذیر

پیگیری وضعیت فرزندخوانده تا ۱۸ سالگی

ارجاع و پیگیری از کلینیک‌های مددکاری

ارجاع متقاضیان به مراکز مشاوره معتبر و پیگیری نتایج

اطلاع رسانی از تمامی مسیر‌های موجود متصل به سامانه مادر (کارتابل شخصی، پیامک، رایانامه)

تجمیع اطلاعات متقاضیان برای هدایت بهتر فرزندان حائز شرایط برای فرزندخواندگی به استان‌های مورد نیاز

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فرزندخواندگی بهزیستی شریعتمداری جهانگیری سامانه ملی فرزندخواندگی سازمان بهزیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۲۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور

معاون برنامه‌ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو با اشاره به راه‌اندازی سامانه برخط اعلام کمبودهای کشوری گفت: با راه‌اندازی این سامانه اطلاعات دقیق کمبودهای دارویی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در دسترس قرار می‌گیرد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، ناصر هیراد با بیان به اینکه در گذشته افراد مختلف و حتی غیرمتخصص در خصوص کمبودهای دارویی اظهار نظر کرده و ارقام مختلفی را در مورد آن اعلام می‌کردند، اظهار کرد: از سال گذشته مسیرهای مختلفی برای احصای کمبودهای دارویی تعریف شده است که آمار جامعی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می‌دهد.

وی گفت: لازم به ذکر است در منابع مختلف تعاریف متعددی برای کمبودهای دارویی ذکر شده است که اعلام اعداد متناقض خود گواه موضوع است، بدیهی است سازمان غذا و دارو مرجع رسمی اعلام کمبودهای دارویی است.

وی افزود: بررسی عملکرد شرکت‌های پخش از لحاظ نحوه توزیع و اعمال اقدامات اصلاحی به صورت مستمر در حال انجام بوده و طرح سامانه‌ای شدن برنامه توزیع داروها و توسعه سامانه اعلام کمبودهای دانشگاه از طریق اضافه شدن موجودی شرکت‌های پخش دارو در دست اقدام است، پایش کمبودهای دارویی و زنجیره تأمین به صورت ویژه با دو روش شناسه‌گذاری و رصد کمبود معاونت‌ها بر اساس مبتنی بودن شواهد نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ضمن پایش بهتر کمبودها، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جبران آن وجود دارد، همچنین معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور با دسترسی به این سامانه می‌توانند از میزان موجودی دارو اطلاع یافته و نسبت به پیگیری و رفع مشکل حوزه خود اقدام کنند.

کد خبر 748678

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تأمین مالی با حضور وزیر اقتصاد
  • ریسک سرمایه گذاری از طریق برات الکترونیکی صفر است
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • پیگیری اقدامات حبس زدایی از جرایم پزشکی
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ سازمان تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • معاون رئیس‌جمهور: ۵۰۰ هزار خانه تحویل متقاضیان شد