Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دبیرخانه اشتغال بهزیستی کشور از راه‌اندازی سامانه‌ فروش آنلاین صنایع دستی مددجویان بهزیستی کشور خبرداد. ۱۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۱ استانها فارس نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، مهناز کاشی امروز در نشست خبری  اظهار داشت: در حال حاضر اطلاعات پنج هزار و 800 تولیدکننده صنایع دستی از خانواده مددجویان بهزیستی در سامانه ثبت شده و در پی تفاهم نامه‌ها به زودی نسبت به فروش آنلاین آن اقدام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: همچنین در این راستا برای معرفی توانمندی‌های مددجویان بهزیستی و ایجاد رونق در فروش محصولات آنان، در پی تفاهم‌نامه امضاء شده گروه‌های جهادی خاتم‌الانبیاء نیز همکاری می‌کنند.

رئیس دبیرخانه اشتغال بهزیستی کشور همچنین خواستار همکاری بیشتر شهرداری‌ها در ایجاد نمایشگاه‌های دائمی صنایع دستی مددجویان شد و افزود:سالانه 300 بازارچه فصلی برای به نمایش گذاشتن دستاوردهای مددجویان بهزیستی در بخش‌های مختلف  در سراسرکشور  برگزار و حداقل یک بازارچه موقت راه‌اندازی می‌شود که برای ایجاد بازارچه دائمی نیازمند همراهی شهرداری‌ها هستیم.

کاشی همچنین به اعتبارات تسهیلات اشتغالزایی بهزیستی اشاره و خاطرنشان کرد: این اعتبارات در سال گذشته 500 میلیارد تومان بود که امسال  به 400 میلیارد تومان کاهش یافته اما در کنار آن بخشی از اعتبارات از محل صندوق توسعه ملی جایگزین شده که در مجموع 200 میلیارد تومان افزایش اعتبار داشته‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: با مذاکراتی که با بانک‌ها صورت گرفته است مقرر شده مددجویان بهزیستی تا سقف 15 میلیون تومان تسهیلات از یک ضامن  استفاده کنند اما در این زمینه نیز نیازمند بازنگری و ایجاد یک وحدت رویه در پرداخت تسهیلات بین بانک‌ها هستیم.

 رئیس دبیرخانه اشتغال بهزیستی کشور افزود: سازمان بهزیستی کشور چون نهاد حمایتی است وظیفه ایجاد استغال را ندارد و تمام این برنامه‌ها در راستای تسهیل‌گری انجام می‌شود و  همراه با آموزش است.

کاشی خاطرنشان کرد: سازمان بهزیستی کشور 4.5 میلیون نفر تحت پوشش دارد که در مجموع یک‌میلیون و 500 هزار نفر آن دارای شرایط اشتغال هستند و در گروه سنی بین 18 تا 50 سال اشتغال آنان فراهم می‌شود.

مدیرکل بهزیستی فارس: همکاری بانک‌ها در ارائه تسهیلات به مددجویان مناسب نیستسکاندار سازمان بهزیستی کشور چه‌کسی ‌می‌شود؟

وی با بیان اینکه معتقدیم  معلولیت دال بر نانوانی فرد نیست و بلکه توانمندی‌های دیگر نیز دارند که باید توانمندسازی آنان مورد توجه قرار گیرد تصریح کرد: متاسفانه با توجه به به حوادث و بلایای طبیعی و غیر طبیعی به ویژه تصادفات که رخ می‌دهد شامل افزایش ورودی‌های جمعیت هدف بهزیستی هستیم.

انتهای پیام/ن

R41382/P1361/S6,61/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۵۷۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس

مریم جلالی در مراسم واگذاری تعدادی از اتاق‌های ارگ کریم‌خانی شیراز به پیشکسوتان و اساتید صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی استان فارس گفت: امید است این اقدام در فارس زمینه‌ای شود تا در تمامی ابنیه‌های میراثی حضور و فعالیت هنرمندان صنایع‌دستی را ببنیم.

معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی افزود: آنچه امروز در موزه‌ها می‌بینیم، کار دست هنرمندان صنایع‌دستی دیروز است و هنرمندان امروز حافظان و پاسداران میراث فرهنگی ما محسوب می‌شوند.

جلالی در بخش دیگری از سخنانش بر لزوم ایجاد و توسعه خانه‌های صنایع‌دستی تأکید کرد و گفت: ضروری است برای توسعه و ترویج و عرضه درست محصولات دست‌ساز هنرمندان خانه‌های صنایع‌دستی متعددی، چون نمد، منبت، خاتم، شیشه و... ایجاد شود.

او با اشاره انتخاب «محله بالا کفت» به‌عنوان محله هنر و صنایع‌دستی در شیراز گفت: در حال حاضر به‌منظور حفظ میراث فرهنگی، هنر و معماری و صنایع‌دستی نهفته در بافت تاریخی شیراز، «محله بالا کفت» به‌عنوان محله هنر و صنایع‌دستی شیراز تعیین‌شده است و جا دارد در این محله خانه‌های صنایع‌دستی متعددی ایجاد شود تا گردشگری تجربه محور رخ دهد.

معاون وزیر میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری افزود: در محله‌های قدیمی آسیب‌های اجتماعی زیادی وجود دارد که می‌توان از محل مسئولیت‌های اجتماعی وضعیت این محلات را به سازی کرد و با ایجاد فرصت برای هنرمندان در این مناطق صنایع‌دستی را رونق داد.

جلالی در ادامه سخنانش به جهانی و ملی شدن شهر‌ها اشاره کرد و گفت: همواره تأکید کرده‌ام که ملی و جهانی‌شدن شهر‌ها امتیاز نیست بلکه مسئولیت است و اگر مسئولیت خوب انجام نشود ممکن است این امتیاز سلب شود از این روباید مصوبات شورای جهانی صنایع‌دستی ضمانت اجرایی داشته باشند؛ بنابراین گزارش با حضور مریم جلالی معاون صنایع‌دستی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و محمد ثابت اقلیدی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس و هیات همراه، ۵ اتاق در عمارت ارگ کریم خانی شیراز به پیشکسوتان و اساتید صنایع دستی و هنر‌های سنتی استان فارس به مدت دو سال واگذار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان
  • لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است